کد خبر : 4981
تاریخ انتشار : شنبه 14 دسامبر 2019 - 15:00
-

استاندار خوزستان : درصد بیشتری از درآمد ناخالص کشور به پژوهش وفناوری اختصاص یابد

استاندار خوزستان : درصد بیشتری از درآمد ناخالص کشور به پژوهش وفناوری اختصاص یابد

غلامرضا شریعتی در آیین نواختن زنگ استانی هفته پژوهش و فناوری که امروز (۲۳ آذر) در مدرسه شهید زهره بنیانیان اهواز برگزار شد، اظهار کرد: آغاز هفته پژوهش را به پژوهشگران، اساتید و دانش‌آموزان محقق تبریک می‌گویم. خوشبختانه دانش‌آموزان خوزستانی در زمینه پژوهش، کارهای بسیار ارزشمندی انجام دادند. به گزارش پایگاه خبری ایران شاد، وی

پژوهش

غلامرضا شریعتی در آیین نواختن زنگ استانی هفته پژوهش و فناوری که امروز (۲۳ آذر) در مدرسه شهید زهره بنیانیان اهواز برگزار شد، اظهار کرد: آغاز هفته پژوهش را به پژوهشگران، اساتید و دانش‌آموزان محقق تبریک می‌گویم. خوشبختانه دانش‌آموزان خوزستانی در زمینه پژوهش، کارهای بسیار ارزشمندی انجام دادند.

به گزارش پایگاه خبری ایران شاد، وی افزود: میزان رشد، توسعه و ثروت هر کشوری، بر خلاف دهه‌های گذشته بر اساس میزان منابع طبیعی نیست بلکه بر اساس تولید علم و دانشی است که نهایتا منجر به خلق ثروت می‌شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: هر کشوری که در تولید علم و دانش موثر باشد، نسبت به سایر کشورها غنی‌تر خواهد بود. کشورهایی که در تولید علم و تکنولوژی موثر هستند، نسبت به سایر کشورها پیشرفته‌تر و ثروتمندتر هستند.

شریعتی با بیان اینکه خلق علم و دانش نقش حیاتی در جامعه بشری دارد، گفت: تولید علم تنها با پژوهش و تحقیق محقق می‌شود. در گذشته تحقیقات بسیاری در سطح دانشگاه‌ها انجام می‌شد که مورد استفاده نبودند اما امروزه پایان‌نامه‌ها به این سو رفته‌اند که نهایتا منجر به تولید تکنولوژی و دانش می‌شوند. تلاش ما بر این است که پژوهش هدفمند باشد. در غیر اینصورت تنها باعث اتلاف سرمایه می‌شود.

وی ادامه داد: در دانشگاه‌های استان و دانشگاه شهید چمران اهواز یکی از تجهیزات مهم صنعت نفت تولید شد. همچنین در سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان مته‌های حفاری تولید و بومی‌سازی شدند که تنها با امر پژوهش میسر شد.

استاندار خوزستان تاکید کرد: روحیه تحقیق باید در دانش‌آموزان تقویت شود و تشویق شوند که مسائل را تنها با جستجوگری بپذیرند تا در آینده تبدیل به محقق شوند. در این صورت است که کشور پیشرفت می‌کند اما در غیر اینصورت وابسته به منابع طبیعی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه امروزه در مدارس، پژوهش جایگاه خوبی پیدا کرده است، گفت: دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش به پژوهش بپردازند. همچنین باید درصد بیشتری از درآمد ناخالص کشور به این امر اختصاص داده شود. دانشگاه تنها محل آموزش نیست بلکه محل آموزش، پژوهش و تبدیل پژوهش به فناوری و کارآفرینی است. نمی‌توان از دانشجویی که تنها آموزش دیده باشد، انتظار داشت که تبدیل به محقق شود بلکه باید از دوره دانش‌آموزی با پژوهش آشنا شود.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو