کد خبر : 4073
تاریخ انتشار : شنبه 13 اکتبر 2018 - 11:32
-

ویزای جعلی اربعین

ویزای جعلی اربعین

به گزارش پایگاه خبری ایران شاد، اکبر رضایی (معاون سازمان حج و زیارت) درباره ثبت‌نام زائران سفر اربعین گفت: سازمان حج و زیارت یکی از کمیته‌های دوازدگانه ستاد اربعین است و سیستم رسمی که ستاد مرکزی اربعین کشور برای ثبت‌نام و دریافت ویزای زائران اربعین معرفی کرده سامانه سماح است و کمیته ثبت‌نام اعزام نیز

به گزارش پایگاه خبری ایران شاد، اکبر رضایی (معاون سازمان حج و زیارت) درباره ثبت‌نام زائران سفر اربعین گفت: سازمان حج و زیارت یکی از کمیته‌های دوازدگانه ستاد اربعین است و سیستم رسمی که ستاد مرکزی اربعین کشور برای ثبت‌نام و دریافت ویزای زائران اربعین معرفی کرده سامانه سماح است و کمیته ثبت‌نام اعزام نیز در اختیار سازمان حج و زیارت قرار دارد.

وی با هشدار در خصوص دریافت ویزاهای جعلی از طریق ثبت‌نام در دفاتری غیر از سامانه سماح ادامه داد: بدیهی است، هرگونه اقدامی در خصوص ثبت‌نام برای سفر اربعین خارج از سامانه سماح تایید شده نیست و چنانچه زائران به غیر از سامانه سماح اقدام به ثبت‌نام برای سفر اربعین کنند، ممکن است با مشکل مواجه شده و ویزای جعلی دریافت کنند، کمااینکه این روزها در مرزها گزارشاتی از افرادی که با ویزاهای جعلی به مرز مراجعه می‌کنند نیز داشتیم.

معاون سازمان حج و زیارت با تاکید براینکه هیچ‌گونه سیستم ثبت‌نام غیر از سامانه سماح و دریافت ویزا غیر از این طریق تایید نمی‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به مصوبه ستاد مرکزی اربعین مقرر شده است، اتباع خارجی که در ایران اقامت دارند و متقاضی صدور ویزا هستند، راهکاری برای ثبت‌نام آنها نیز فراهم شده و آنها بتوانند از طریق همین سامانه سماح برای ثبت‌نام اقدام کنند.

رضایی خاطرنشان کرد: اتباع خارجی که در ایران اقامت دارند، می‌توانند از روز یکشنبه عصر برای ثبت‌نام در سامانه سماح اقدام کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو