کد خبر : 7755
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 اکتبر 2022 - 13:54
-

خوزستان یکی از میزبانان جشنواره بین المللی قصه‌گویی

خوزستان یکی از میزبانان جشنواره بین المللی قصه‌گویی

به گزارش پایگاه خبری ایران شاد؛ مرحله منطقه‌ای این جشنواره از ۲۲ آبان ۱۴۰۱ در استان اصفهان آغاز می‌شود و پس از آن به ترتیب تا روز سوم آذر استان‌های خراسان رضوی، خوزستان، تهران و آذربایجان‌شرقی میزبان این رقابت‌ها هستند.   خوزستان یکی از میزبانان جشنواره بین المللی قصه‌گویی   در جشنواره منطقه ۲ کشور

به گزارش پایگاه خبری ایران شاد؛ مرحله منطقه‌ای این جشنواره از ۲۲ آبان ۱۴۰۱ در استان اصفهان آغاز می‌شود و پس از آن به ترتیب تا روز سوم آذر استان‌های خراسان رضوی، خوزستان، تهران و آذربایجان‌شرقی میزبان این رقابت‌ها هستند.

 

خوزستان یکی از میزبانان جشنواره بین المللی قصه‌گویی

 

در جشنواره منطقه ۲ کشور به میزبانی اصفهان علاوه بر قصه‌گویان این استان قصه‌گویان استان‌های قم، مرکزی، همدان، کردستان، کرمانشاه و ایلام در روز‌های ۲۲ تا ۲۵ آبان ۱۴۰۱ با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

 

پس از آن شهر مشهد از ۲۵ تا ۲۷ آبان ۱۴۰۱ میزبان قصه‌گویان منطقه چهار کشور شامل استان‌های هرمزگان، خراسان‌جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد است.

 

شهر اهواز نیز از ۲۸ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۱ میزبانی قصه‌گویان منطقه سه کشور شامل استان‌های بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و فارس را بر عهده دارد.

 

مرحله بعدی جشنواره‌های منطقه‌ای قصه‌گویی کانون در تهران از ۲۸ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۱ برگزار می‌شود تا قصه‌گویان منطقه پنج کشور متشکل از استان‌های تهران، البرز، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، سمنان و گیلان برای حضور در جشنواره بین‌المللی با یکدیگر به رقابت بپردازند.

 

تبریز در آخرین جشنواره از این مرحله نیز از اول آذر میزبان قصه‌گویان منطقه یک کشور شامل استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و قزوین خواهد بود تا این مرحله روز سوم آذر ۱۴۰۱ به پایان برسد.

 

مرحله پایانی بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز به دبیری محمد گودرزی‌دهریزی هم‌زمان با شب یلدا برگزار می‌شود.

 

****

مرحله بعدی جشنواره‌های منطقه‌ای قصه‌گویی کانون در تهران از ۲۸ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۱ برگزار می‌شود تا قصه‌گویان منطقه پنج کشور متشکل از استان‌های تهران، البرز، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، سمنان و گیلان برای حضور در جشنواره بین‌المللی با یکدیگر به رقابت بپردازند.تبریز در آخرین جشنواره از این مرحله نیز از اول آذر میزبان قصه‌گویان منطقه یک کشور شامل استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و قزوین خواهد بود تا این مرحله روز سوم آذر ۱۴۰۱ به پایان برسد.مرحله پایانی بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز به دبیری محمد گودرزی‌دهریزی هم‌زمان با شب یلدا برگزار می‌شود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آرشیو